Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från Svenska bandyförbundet


Bandyförbundets anläggningskommitté jobbar aktivt året om för att hjälpa orter som arbetar för att få konstfrysta bandybanor och hallar.
 
 
Vi inleder veckan med en härlig tillbakablick på det svenska VM-guldet i Oslo 2020.
 
Att anpassa sig till Covid -19, annars slår den osynlige fienden till. Men att planera som den inte finns, kräver ett stort fång av beslutsamhet och flexibilitet. Tala om att gasa och bromsa samtidigt.
 
I rådande pandemi har beslut tagits att Svenska Bandyförbundets frikort ej gäller som fri entré på matcher anordnade av Svenska Bandyförbundet och dess distriktsorganisationer.
 
Årets upplaga av Svenska Cupen för herrar senareläggs till helgen 23-25 oktober. Spelplats är fortfarande Sparbanken Lidköping Arena.
 
 
Regel- och domarkommittén (RDK) jobbar aktivt för att få fler bandydomare, både damer och herrar. Som ett led i detta har Finn Persson projektanställts under tre månader.
 
Efter en längre tids sjukdom har Mats "Bulan" Engström gått bort.
 
Så har vi då äntligen fått uppmärksamhet på Svenska Bandyförbundets årsmöte.
 
Spelprogrammet i årets upplaga är fastställt. Redan på lördag inleds gruppspelet med totalt fyra matcher.
 
 
Under lördagen hölls Bandyförbundets årsmöte på Scandic Uplandia i Uppsala. Per-Anders Gustafsson fick förnyat förtroende som ordförande i Bandyförbundets styrelse.
 
Undertecknande har glädjen att inför Förbundsmötet inbjuda till en informationsträff där vi tillsammans kommer att presentera hur vi kan och tänker ta oss an framtida frågor inom svensk bandy.
 
Det 40:e världsmästerskapet som skulle spelats i månadsskiftet mars/april 2020, kommer inte heller att kunna spelas den 5-12 oktober 2020.
 
12
Pantamera - Stöd Sunvära SK

Dräktsponsorer
Vattenfall Ringhals
Maria Åkerberg
GE-Sprinkler
Strängbetong
Mediateknik Varberg
Restaurang Varla
Nordvära Alltjänst AB
Värö Pizza & Kebab

Postadress:
Sunvära SK - Bandy
Göran Karlsson, Sunnvära 68
43265 Väröbacka

Kontakt:
Tel: 0340660803
E-post: vintergarden1@telia.com

Se all info