Hoppa till sidans innehåll

Vinst för damerna!

06 FEB 2017 15:46
I helgen spelade damerna två matcher. I lördags spelade de mot Västerstrand och i söndags mot Skirö.
  • Uppdaterad: 08 FEB 2017 09:10

I lördags mot Västerstrand förlorade damerna med 4-6 efter en väldigt jämn match. Målskyttar under den matchen var, Julia Norrman (3) och Kajsa Ericsson (1). Under denna match hade vi även en ny målvakt nämligen Ida Blickander. Ida har sedan innan varit med och spelat ute men nu var det dags för henne att stå i mål. Detta klarade hon galant och gjorde många snygga räddningar under matchen! 

Men i söndags var det dags för nästa match och inte mindre än mot Skirö. Skirö har vi mött många gånger innan och vi har alltid haft lite svårt för de. För något år sen förlorade vi med 20-0 mot de och det ville vi ju inte uppleva igen. 

Matchen drog igång och efter bara två minuter fick damerna en straff. Denna straffen la Fanny Pettersson som fint satte den i mål. Tjejerna spelade bra men sedan fick Skirö en hörna som de satte i nättaket och nu stod det 1-1. Andra målet kom i 32:e matchminuten och då satte Fanny bollen i mål igen med tack vare en passning från Millan. Dock varade inte ledningen särskilt länge utan i halvlek var resultatet 2-2. 

Efter pausen var damerna helt inställda på att ta hem matchen och det var laddade för den sista halvleken. I den 59:e matchminuten satte Julia Norrman bollen i mål med tack vare passning från Hanna Olsson. Tio minuter senare löser Kajsa Ericsson ett till mål och ledningen är uppe i 4-2.  Men än var inte matchen vunnen. Tjejerna fick inte till något riktigt spel och det blev väldigt rörigt framför mål och det slutade med att Skirö fick ett frislag vid straffområdet. Laget ställde upp en mur och Skirö sköt. Dock rusade vi för tidigt och fick två utvisningar för detta och efter tredje frislaget fick Skirö in sin kvittering på retur. 

Damerna redde upp situationen och i den 91:e matchminuten utökar Julia Norrman med assist från Hanna Olsson, vår ledning till 5-3. Det blev ett jubel när slutsignalen kom och äntligen blev det en seger!

Bra jobbat tjejer!

Nästa hemmamatch är på söndag den 12/2 mot Hammarby kl. 10:30, ses då!

Skribent: Angelica Olsson
Epost: Adressen Gömd
Pantamera - Stöd Sunvära SK

Dräktsponsorer
Vattenfall Ringhals
Maria Åkerberg
GE-Sprinkler
Strängbetong
Mediateknik Varberg
Restaurang Varla
Nordvära Alltjänst AB
Värö Pizza & Kebab

Postadress:
Sunvära SK - Bandy
Göran Karlsson, Sunnvära 68
43265 Väröbacka

Kontakt:
Tel: 0340660803
E-post: This is a mailto link

Se all info