Hoppa till sidans innehåll

Tillbakablick på säsongen 2020-2021

16 MAR 2021 17:17
När vi för ett år sedan avslutade säsongen utbröt strax efter Covid 19. Vid den tidpunkten var det nog ingen som hade en tanke på att det även skulle påverka nästa säsong.
  • Skapad: 16 MAR 2021 17:17

Därför påbörjades planeringen inför säsongen 2020-2021.

När vi under sommaren startade försäsongsträning fanns vissa restriktioner som att vi skulle byta om hemma men det påverkade in träningen speciellt mycket. Med samma förutsättningar startade vi isträning i Veddige Ishall. Seniorerna och damerna samt något pojklag fick spelat ett par träningsmatcher sedan blev det nya restriktioner vilket innebar att bara aktiva födda 2005 eller senare fick träna. Detta i kombination med den milda väderlek som var under november gjorde att vi inte fick is på Sjöarn förrän två-tre veckor senare än normalt. Och efter det stängdes all verksamhet ner i ett par veckor. Inte förrän under slutet av januari öppnade man för träning för alla igen.

Allt seriespel för våra lag har varit stängt under hela säsongen, något som igen av oss varit med om tidigare.

Vi har tillsammans med Frillesås BK haft en grupp som arbetat fram åtgärdsprogram, allt utifrån folkhälsomyndighetens riktlinjer. Vi har som tur är varit väldigt förskonade från smittspridning, mycket tack vare att alla aktiva och ledare har följt de riktlinjer som vi haft.

Nu ser vi framåt och har börjat planera för en förhoppningsvis Covid-fri säsong till hösten. Vi är medvetna om att det har varit svårt att motivera sig att träna när man inte har vetat om det blir något seriespel eller ej.

Till slut vill vi i styrelsen tacka alla men framför allt våra ledare för det fina arbete som ni lägger ner för så att våra ungdomar-seniorer-damer-oldboys har kunnat bedriva den verksamhet som varit möjlig.

Nu hoppas vi att man snart skall komma till ett någorlunda normalt liv och att alla får en skön sommar så ses vi med nya krafter efter semestern!

Styrelsen för Sunvära Sportklubb

Skribent: Styrelsen för Sunvära Sportklubb
E-post: Adressen Gömd
Pantamera - Stöd Sunvära SK

Dräktsponsorer
Varbergs kommun
Länsförsäkringar Halland
Coop Varberg
Fortinova
Maria Åkerberg
Vattenfall Ringhals
GE-Sprinkler
Kvarnbackens Båt AB
ICA Nära Bua
Värö Byggservice
Restaurang Varla
Nordvära Alltjänst AB
Värö Pizza & Kebab

Postadress:
Sunvära SK - Bandy
Göran Karlsson, Sunnvära 68
43265 Väröbacka

Kontakt:
Tel: 0340660803
E-post: vintergarden1@telia....

Se all info