Hoppa till sidans innehåll

Seger i premiären!

20 NOV 2017 16:40
Igår bar det av till soliga Karlstad för att spela damerna premiärmatch mot Västerstrand!
  • Uppdaterad: 20 NOV 2017 17:25

Efter lite strul på vägen upp med snöigt väder kom vi äntligen fram till Karlstad för att spela match. Dock 20 min innan matchen egentligen skulle startat men tack vare Västerstrand fick vi skjuta på matchen i 10 minuter. Men som sagt 30 min innan match är inte optimalt men det var bara för tjejerna att snabbt byta om för att sedan kliva ut på isen. 

Vi börjar första halvlek starkt och efter 15 minuters spel kommer det första målet som görs av Julia Norrman. Men Julia var inte nöjd där ut i den 20:e matchminuten gör hon andra målet. Sedan i 29:e matchminuten kom det tredje målet som görs av Julia Åkerberg med assist från Julia Norrman.  Sedan fortsatte vi att mata på och i 37:e minuten sätter även Fanny Pettersson det fjärde målet efter att Julia Åkerberg slår upp en lyra som Fanny plockar ner och sätter bollen fint i målet. Halvleken slutar med 0-4.

I andra halvlek startar vi med ett till mål av Annie Hattinger. Sedan tappar vi det helt och Västerstrand reducerar med tre snabba mål till 3-5. Vi försöker hålla livet kvar i matchen och vi ger oss inte men i 80:e matchminuten reducerar Västerstrand till 4-5. Nu blir det nervöst men vi lyckas hålla det och slutresultat blir 4-5, vilket innebar vinst i seriepremiären!

Nu siktar vi framåt till på söndag då vi möter Surte hemma kl. 19:00. Vi ses där! 

Skribent: Angelica Olsson
Epost: Adressen Gömd
Pantamera - Stöd Sunvära SK

Dräktsponsorer
Vattenfall Ringhals
Maria Åkerberg
GE-Sprinkler
Strängbetong
Mediateknik Varberg
Restaurang Varla
Nordvära Alltjänst AB
Värö Pizza & Kebab

Postadress:
Sunvära SK - Bandy
Göran Karlsson, Sunnvära 68
43265 Väröbacka

Kontakt:
Tel: 0340660803
E-post: This is a mailto link

Se all info