Hoppa till sidans innehåll

Nu startar vi upp träningarna igen

18 JAN 2021 21:20
  • Uppdaterad: 18 JAN 2021 21:20

Fredagen den 15 januari tog de Halländska kommunerna, i samråd med smittskyddsansvariga på Region Halland, beslut om att öppna upp kommunala idrottsanläggningar för utomhusidrott i enlighet med FHMs rekommendationer att tillåta fritidsaktiviteter utomhus för barn och unga. 

Detta innebär att Sjöaremossens isbana åter är öppen för träning för barn, ungdomar och vuxna. En förutsättning är att vi som förening bedriver en verksamhet som följer Folkhälsomyndighetens föreskrifter och allmänna råd för att minska smittspridningen av Covid-19.

Vi har tagit fram en åtgärdsplan Covid-19 för smittminimerande träningar på Sjöaremossen. Den ska alla i vår verksamhet ta till sig och följa. 

Vi är övertygade om att vi tillsammans kommer att klara av att genomföra säkra och trivsamma träningar resten av denna mycket annorlunda bandysäsong. Det viktigaste målet i vinter är nu att alla trivs och har en fin gemenskap och roligt tillsammans på isen. 

Bandyförbundets Distrikt Sydväst beslutade 12 januari om att ställa in seriespelet, från div 2 och neråt, för säsongen 2020/2021. Distrikt Sydväst avråder även från verksamhet som innebär kontakt mellan grupper och individer från olika föreningar och grupperingar inom föreningar, inklusive enstaka matcher.

Vi avvaktar smittspridningsläget några veckor vad gäller beslut om vi kan genomföra träningsmatcher, istället för inställda seriematcher/poolspel för barn och ungdomar, mot slutet av säsongen.

Covid-19-gruppen

Anki, Göran, Jens och Magnus

 

 

Skribent: Anne-Christine Svensson
E-post: Adressen Gömd
Pantamera - Stöd Sunvära SK

Dräktsponsorer
Vattenfall Ringhals
Maria Åkerberg
GE-Sprinkler
Länsförsäkringar Halland
Värö Byggservice
Restaurang Varla
Nordvära Alltjänst AB
Värö Pizza & Kebab

Postadress:
Sunvära SK - Bandy
Göran Karlsson, Sunnvära 68
43265 Väröbacka

Kontakt:
Tel: 0340660803
E-post: vintergarden1@telia....

Se all info