Hoppa till sidans innehåll

Kämpig match för damerna

04 DEC 2017 20:51
Igår var det dags att möta Villa och damerna var förbereda för att det skulle bli en tuff match. Trots att vi hade chanser till kvittering lyckades vi inte och det blev en förlust.
  • Uppdaterad: 04 DEC 2017 20:59

Damerna inleder matchen bra där vi pressar Villas försvar högt uppe, vilket gör att vi får en del möjligheter till avslut. Dock tappar vi vårt spel och lite senare också försvaret som gör att Villa kan ta ledningen med 1-0. Men tjejerna gav inte upp för det utan fortsatte att kämpa på och nio minuter senare kvitterar vi genom Kajsa Ericsson som får en passning från Julia Åkerberg. Därefter händer det inte så mycket i resten av halvleken mer än att det märks att vi börjar bli trötta och Villa får bara mer och mer chanser. 

I andra halvlek går vi in med inställningen att vi ska gör allt för att ta med oss två poäng hem. Men trots det får vi inte till något bra spel och vi skapar inga större chanser framåt. Vi har dock ett tätt försvar men vi bryter för sent och lyckas få en straff emot oss. Den sätter Villa och de tar därmed ledningen med 2-1. Men kort därpå gör Angelica Olsson ett utkast som Fanny Pettersson fint plockar ner och sätter 2-2. 

Men sen får vi inte alls till något bra spel och vi hänger inte med. Villa tar till vara på vårt spel och får in två mål till. När det är ca. tio minuter kvar tar vi timeout för att ladda om batterierna och försöka spela lika. Vi gör det bästa av situationen och trots många bra målchanser lyckas vi inte få in bollen. Matchen slutar 4-2 till Villa. 

Vi blickar nu framåt istället och satsar på att vinna nästa match! Den är på lördag den 9/12 kl.17:00 då vi möter Tranås på Sjöarn. Då hoppas jag att ni kommer upp och stöttar oss!

Vi ses! 

Skribent: Angelica Olsson
Epost: Adressen Gömd
Pantamera - Stöd Sunvära SK

Dräktsponsorer
Vattenfall Ringhals
Maria Åkerberg
GE-Sprinkler
Strängbetong
Mediateknik Varberg
Restaurang Varla
Nordvära Alltjänst AB
Värö Pizza & Kebab

Postadress:
Sunvära SK - Bandy
Göran Karlsson, Sunnvära 68
43265 Väröbacka

Kontakt:
Tel: 0340660803
E-post: This is a mailto link

Se all info