Hoppa till sidans innehåll

Förlust mot Tranås

06 FEB 2018 10:15
I söndags var det dags för säsongens sista bussresa och det bar av till Tranås. Efter en mycket bra första halvlek tappar damerna i andra och Tranås vann med 3-1.
  • Uppdaterad: 06 FEB 2018 10:28

Efter att ha räknat ut medelåldern på laget så kunde vi konstatera att vi snittade på 17 år. Med det unga lag skulle vi nu ge allt för att ta med oss poäng hem till Sjöarn. 

Första halvlek spelade vi med ett tätt försvar och Tranås hade svårt att komma igenom. Vi skapade en del kontringar men bollen ville inte in. Tranås försökte också trycka på och fick ett fint friläge som Amanda i sista sekund bröt. Matchen är jämn och när det återstår ca. 2 min av matchen får Tranås en hörna som de sätter rakt upp i nättaket. Inte mycket att göra åt det skotten och vi gick in i halvlek med underläge med 1-0. Vi pratade ihop oss och skulle kämpa för att ta med oss segern hem. Dock i andra halvlek tappar vi helt vårt spel. Vi är väldigt stressade och får inte alls till något fint passningspel. Det utnyttjar Tranås och de tar ledningen till 3-0.  Vi försöker ändå förbättra oss och det blir lite bättre i slutet. Annie Hattinger ger oss ett mål i sista matchminuten men det räcker tyvärr inte. 

Vi vill passa på att gratulera Tranås till seriesegern och önskar de lycka till i fortsättningen!

Nu återstår det en sista match för damerna och det är mot Mölndal borta den 25/2. I den matchen ska vi göra allt vi kan för att ta med oss 2 poäng till Sjöarn. Kom gärna upp och stötta oss på Åby!

Skribent: Angelica Olsson
Epost: Adressen Gömd
Pantamera - Stöd Sunvära SK

Dräktsponsorer
Vattenfall Ringhals
Maria Åkerberg
GE-Sprinkler
Strängbetong
Mediateknik Varberg
Restaurang Varla
Nordvära Alltjänst AB
Värö Pizza & Kebab

Postadress:
Sunvära SK - Bandy
Göran Karlsson, Sunnvära 68
43265 Väröbacka

Kontakt:
Tel: 0340660803
E-post: vintergarden1@telia....

Se all info