Hoppa till sidans innehåll

Vinst i returen mot Kareby/Kungälv

08 JAN 2016 15:29
Sunvära tog en ny tvåpoängare mot Kareby/Kungälv på trettondagen. Segersiffrorna skrevs till 9-6. Kareby/K mönstrade för dagen ett lag förstärkt med 4 spelare från IFK Kungälv vilket gav förutsättningar för en bra match. Även du yttre förutsättningarna med sol och minusgrader höjde matchkaraktären.
  • Uppdaterad: 08 JAN 2016 17:20

Sunvära började matchen på bästa tänkbara sätt med bra fart på rören och hårt jobb på motståndarnas planhalva vilket resulterade i 1-0 efter 1,5 min. Laget fortsatte i samma anda och efter 30 spelade min var ställningen klara 5-0. Efter den inledande första halvtimmen blev man lite bekväm och släppte in Kareby/K i matchen med två mål och gick till paus med 5-2.

I början av andra halvlek ökas försprånget på till 6-2. Efter detta blir man på nytt bekväm och släpper två mål bakåt till 6-4 och nu är spelet inte bra. Kareby/K skapar målchanser och hörnor på löpande band. Storskytten Lucas Persson lyckas inte få till skyttet på det sätt han kan. Med ca kvarten kvar att spela gör Sunvära 3 mål på 10 min och matchen är klar. Kareby/K snyggar till siffrorna med två snabba mål på bjudningar och fastställer resultatet till 9-6.

En bra laginsats med Semen och Bus i topp med 7 mål ihop samt Hugos strålande räddningar när laget var tillbakapressat.

Målskyttar Semen 4, Bus 3, Lukas 2, Johan 1.

Nästa match i Karlstad på söndag mot Mosserud, en uppgift svår som bara den.

Skribent: Bert Sandersson
Pantamera - Stöd Sunvära SK

Dräktsponsorer
Vattenfall Ringhals
Maria Åkerberg
GE-Sprinkler
Strängbetong
Mediateknik Varberg
Restaurang Varla
Nordvära Alltjänst AB
Värö Pizza & Kebab

Postadress:
Sunvära SK - Bandy
Göran Karlsson, Sunnvära 68
43265 Väröbacka

Kontakt:
Tel: 0340660803
E-post: vintergarden1@telia....

Se all info