Hoppa till sidans innehåll

Vinst i premiären

13 DEC 2015 20:09
Idag var det äntligen dags för Sunväras herrar att spela den efterlängtade premiären. Motståndet stod Skövde för som inlett serien med två förluster, en oavgjord och en vinst.
Matchen startade i full fart. Efter 1,5 minuter hade det blivit en hörna för Skövde och en straff för Sunvära, båda resultatlösa. Skövdes spel med flippar mot sina forwards ställde till lite bekymmer för Sunväras backlinje. Första målet gjorde Sunvära efter lite tumult efter en hörna. Glädjen blev dock kortvarig då Skövde kvitterade på en hörna strax efteråt. En stund senare gjorde Semen sitt första mål för dagen på hörna. Detta var resultatet i halvtid.
  • Uppdaterad: 14 DEC 2015 15:51

Första halvlek var det Sunvära som förde. Det var kul att se den jämnhet laget håller. Samtliga lagdelar var delaktiga i offensiven och defensiven.

Andra halvlek inleddes starkt av Skövde och de var på vippen att reducera. Likt första halvlek tog Sunvära över matchen och i 66:e minuten satte Sunvära äntligen sina chanser och gick från 2-1 till 6-1 inom en kvart.

Dagens match visade, som nämnt innan, att laget är väldigt jämnt och homogent. Vinsten var en riktig lagseger där killarnas fysik var en av skillnaderna mot Skövdes lite tyngre lag. På läktaren enades vi om ett par plus extra till Pasha, Erik och Viktor A . Ska killarna ta med sig något att förbättra är det i så fall att försöka minska tiden i utvisningsbåset.

På torsdag är det återigen dax för match då SK Höjden kommer på besök. Vi ses då.

Skribent: Jens Kihlman
Pantamera - Stöd Sunvära SK

Dräktsponsorer
Vattenfall Ringhals
Maria Åkerberg
GE-Sprinkler
Strängbetong
Mediateknik Varberg
Restaurang Varla
Nordvära Alltjänst AB
Värö Pizza & Kebab

Postadress:
Sunvära SK - Bandy
Göran Karlsson, Sunnvära 68
43265 Väröbacka

Kontakt:
Tel: 0340660803
E-post: vintergarden1@telia....

Se all info