Hoppa till sidans innehåll

Vinst hemma mot Surte

27 NOV 2017 13:32
Igår var det dags för hemmapremiär på Sjöaremossen för damerna och det slutade till sist med en vinst efter en jämn match.
  • Uppdaterad: 27 NOV 2017 21:03

Igår var det dags att ha hemmapremiär och damernas motståndare var Surte. I första halvlek är det Surte som har det mesta bollinnehavet och det händer inte så mycket. Vi har en bra defensiv och Surte får en del målchanser men vi lyckas försvara oss bra. 

Första målet kommer i 26:e matchminuten genom att Emilia Pettersson får ett utkast som hon spelar vidare till Kajsa Ericsson och vi tar ledningen med 1-0. Den ledningen varar dock inte länge utan fem minuter senare kvitterar Surte till 1-1, efter en genomåkning från Surtes planhalva till vårt mål. Det märks att vi inte är riktigt med på den kontringen och vi börjar bli trötta. Men vi lyckas höja oss och Julia Åkerberg slår en lyra upp till Agnes Lungren och sätter 2-1, vilket blir halvtidsresultatet. 

Andra halvlek inleds med ett mål genom Fanny Pettersson som plockar ner ett utkast från Angelica Olsson och vi tar ledningen med 3-1. Men trots den ledningen lyckas vi inte hålla tätt och Surte får en hörna tio minuter senare som de sätter. Sedan är det en del kontringar från både Surte och Sunväras del men båda lagen har ett bra försvar. Trots detta lyckas vi ta oss igenom försvaret och Fanny Pettersson utökar vår ledning till 4-2 när det återstår ca. 20 minuter. av matchen. I samband med det målet skadas Surtes målvakt och det blir en mindre paus men målvakten fortsatte sedan att spela. Sedan fortsatte matchen och det sista målet kom i 93:e matchminuten som görs av Evelina Vikingsson. Matchen slutade därmed 5-3 till damerna. 

Denna vinst satt väldigt fint efter en jämn och spännande match!

Nästa match är borta mot Villa söndagen den 3/12. Kan ni inte hänga med dit och stötta kan ni alltid följa oss på Elitrapport. 

Vi ses!

Skribent: Angelica Olsson
Epost: Adressen Gömd
Pantamera - Stöd Sunvära SK

Dräktsponsorer
Vattenfall Ringhals
Maria Åkerberg
GE-Sprinkler
Strängbetong
Mediateknik Varberg
Restaurang Varla
Nordvära Alltjänst AB
Värö Pizza & Kebab

Postadress:
Sunvära SK - Bandy
Göran Karlsson, Sunnvära 68
43265 Väröbacka

Kontakt:
Tel: 0340660803
E-post: This is a mailto link

Se all info