Hoppa till sidans innehåll

Vinst för damerna mot Surte

06 JAN 2014 17:24
Två matcher har damerna avklarat denna helg.
I torsdags tog vi emot Surte BK hemma på Sjöaremossen och fixade en vinst med 5-2. I lördags bar det av till Karlstad för att möta Västerstrands AIK. Tyvärr blev det förlust med 2-1.
  • Skapad: 06 JAN 2014 17:24

Båda matcherna innehöll bra spel från Sunvära tjejerna. 

Hemmamatchen mot Surte startade inte så bra. Efter första halvtimmen ledde Surte med 0-2 trots hemmalagets spelövertag. Men i den 40:e min fick vi en straff som Fanny säkert satte i mål. Andra halvlek tar tjejerna över med och mer och spelar riktigt bra. Gjorde 4 mål (Maria 2 Fanny 2) och vann rättvist med 5-2.

När det var 4 min kvar av matchen blev det strömavbrott på Sjöarn. Svart blev det, men som tur var kom strömmen snabbt tillbaka och matchen kunde spelas färdigt.

 

Lördagsmatchen mot Västerstrand var också en bra genomförd match av Sunväratjejerna, men även denna gång tog motståndarna ledningen. Trots att VAIK har ett betydligt äldre lag än vad vi har var det SSK-tjejerna som förde matchen.

Alldeles i början av andra halvleken hittade Angelica Fanny med ett utkast och Fanny kunde kvittera. Lite senare fick vi en straff men den kom inte närmare än i stolpen. Vi drog på oss många utvisningar i slutet och i den 70:e min fick VAIK en straff som dom satte säkert vid stolpen. Förlust med 2-1. Nu väntar en vecka med träningar innan vi tar emot Nässjö hemma på Sjöaremossen på lördag kl 18.00

Skribent: Eva-Lena Olsson
Pantamera - Stöd Sunvära SK

Dräktsponsorer
Vattenfall Ringhals
Maria Åkerberg
GE-Sprinkler
Strängbetong
Mediateknik Varberg
Restaurang Varla
Nordvära Alltjänst AB
Värö Pizza & Kebab

Postadress:
Sunvära SK - Bandy
Göran Karlsson, Sunnvära 68
43265 Väröbacka

Kontakt:
Tel: 0340660803
E-post: This is a mailto link

Se all info