Hoppa till sidans innehåll

Vinst för damerna i seriepremiären

14 NOV 2015 17:04
Ja det kunde ju inte börjat bättre! Vinst med 3-0 mot Surte i Ale Arena
  • Skapad: 14 NOV 2015 17:04

Lite stressigt var det att hinna till matchstart kl 18.00 på fredagskvällen, men som tur var var det inga köer i Göteborg på ditvägen.

Tjejerna tog tag i matchen direkt och förde spelet. I den 11 min kunde vi tagit ledningen då vi fick en straff men Surtes duktiga målvakt räddade, så inte innan halva halvleken gått lyckades vi få gjort 1-0 genom Fanny.

Surte hade inte mycke spel på vår planhalva men fick ändå till ett skott i ribban och ett i stolpen så lite tur hade vi då. I den 55 min ökade Julia N ledningen till 2-0 med fin assist av Sara N. 2 min senare fick då Surte en straff men träffade stolpen. Fanny ökade på till 3-0 genom straff. Ett snygg skott i krysset! Kunde utökat till 4-0 också på straff men även denna gång räddade målvakten i Surte. Tjejerna i Sunvära hade det mesta av spelet och Angelica var tämligen sysslolös i målet i andra halvlek.

Seriepremiären avklarad men nästa match blir borta mot Skirö och då känns det som vi behöver höja oss ett snäpp till för att ta poäng. Vår hemmamatch på fredag mot Mölndal får vi ju skjuta på pga isbrist.

Skribent: Eva-Lena Olsson
Pantamera - Stöd Sunvära SK

Dräktsponsorer
Vattenfall Ringhals
Maria Åkerberg
GE-Sprinkler
Strängbetong
Mediateknik Varberg
Restaurang Varla
Nordvära Alltjänst AB
Värö Pizza & Kebab

Postadress:
Sunvära SK - Bandy
Göran Karlsson, Sunnvära 68
43265 Väröbacka

Kontakt:
Tel: 0340660803
E-post: This is a mailto link

Se all info