Hoppa till sidans innehåll

Vinst för damerna i allsvenskan

02 DEC 2013 22:28
Första vinsten i allsvenskan blev det för damerna i lördags då de gästade Mölndal Bandy på Åby. Slutresultatet blev 1-2 efter 0-0 i halvlek.
  • Skapad: 02 DEC 2013 22:28

Sunvära tjejerna startade matchen bra och hade ett par fina chanser bla en hörna som i alla fall vi på bänken tyckte var i mål, men det blev inget. Försvarsspelet fungerade bra o Mölndal fick inga direkta lägen. Dock slappnade de av lite i slutet av halvleken och tvingade bryta ett Mölndalsanfall lite tufft varpå Mölndal fick en straff.

Som tur var tog straffen i ribban och returen fick tjejerna undan.

Andra halvleken började ungefär som första där Sunvära stod för de flesta chanserna. Josefine Å och Julia N hade fina chanser men tyvärr utan resultat.

I den 60 min hittade Angelica Lina L med ett fint utkast och där gjorde Lina inga misstag utan sköt ett kanonskott i mål. Skönt! Mölndal tog en timout strax därefter vilket strax resulterade i en kvittering. Aj då, inte bra. Tjejerna i SSK fortsatte jobba på och Peter bestämde sig för en timeout i den 88 matchminuten.

Det visade sig va ett bra beslut. Vi fick ett frislag vid sargen, Julia N drog på ett skott som ändrade lite riktning på nån spelare och hamnade i mål YES!!!!

Strax därefter blåste domaren av matchen.

Kändes riktigt bra! Många matcher mot Mölndal har Mölndal fått avgöra precis i slutminuterna, så det kändes extra gott att SSK-tejerna kunde få göra det denna gång.

 

Samtliga tjejer ska ha beröm, ni var värda en vinst idag!

Ni väntar en vecka med träning innan vi har nästa match.

Försvarsarbetet lär nog bli extra viktigt inför nästa match då vi får besök av världens bästa klubblag,  Kareby IS. En tuff uppgift för våra tjejer, så kom gärna upp till Sjöarn och ge dom ert stöd. Matchstart 16.00 på lördag.

 

 

 

0

Skribent: Eva-Lena Olsson
Pantamera - Stöd Sunvära SK

Dräktsponsorer
Vattenfall Ringhals
Maria Åkerberg
GE-Sprinkler
Strängbetong
Mediateknik Varberg
Restaurang Varla
Nordvära Alltjänst AB
Värö Pizza & Kebab

Postadress:
Sunvära SK - Bandy
Göran Karlsson, Sunnvära 68
43265 Väröbacka

Kontakt:
Tel: 0340660803
E-post: This is a mailto link

Se all info