Hoppa till sidans innehåll

Uppsnack inför seriepremiären

25 NOV 2015 20:36
Isen ligger äntligen på Sjöaremossen och till helgen är det då dags för årets seriepremiär i division 1 Västra. Premiären går mot SK Höjden kl 13:00 på söndag.
Försäsongen har varit lång men det har gjort att alla i vår stora trupp har fått spela. Utöver bra resultat under försäsongsmatcherna så har våra tre nyförvärv fått visa upp sig.
  • Uppdaterad: 26 NOV 2015 12:56

Nyförvärven kommer alla tre från Frillesås BK och de har anslutit till laget under sommaren och hösten. Timmy Wiklander var först ut att komma över och med hans pigga spel och ödmjuka personlighet passar han bra in i laget. Timmy har spelat halv och på mitten under försäsongen.

Sen kom Anton Bohlin och hans defensiva färdigheter kommer väl till pass, även om Anton själv helst vill spela i de mer offensiva regionerna.

Sist in i truppen var David Emretsson som vi alla känner till som en riktig torped och målspruta. Sammantaget är det riktigt bra nyförvärv med många års erfarenhet av allsvenskt spel.

Tråkigt för truppen är att Hampus Strid och Jonathan Ekhamn kommer att trappa ner. Vi hoppas på återseende av dessa bandyfantomer i de röd-blåa trikåerna.

Inför matchen på söndag har tränarna lagt in ett extra träningspass på lördag. Detta kan behövas då matcherna mot SK Höjden brukar vara en jämn tillställning. Vi hoppas dock på att träningspassen på stor plan denna vecka gör att vi hittar storformen.

Då är det bara att summera inför matchen på söndag; Motståndarna är kallade, domarna är kallade och härmed kallar vi all publik upp på sjöarn kl 13:00.

Skribent: Jens Kihlman
Pantamera - Stöd Sunvära SK

Dräktsponsorer
Vattenfall Ringhals
Maria Åkerberg
GE-Sprinkler
Strängbetong
Mediateknik Varberg
Restaurang Varla
Nordvära Alltjänst AB
Värö Pizza & Kebab

Postadress:
Sunvära SK - Bandy
Göran Karlsson, Sunnvära 68
43265 Väröbacka

Kontakt:
Tel: 0340660803
E-post: This is a mailto link

Se all info