Hoppa till sidans innehåll

Seg första halvlek gav inga poäng

20 JAN 2014 20:40
Sunvära startade matchen mot Höjden på sämsta tänkbara sätt. Dålig fart på rören och allmänt segt och tempofattigt. Man drog på sig onödiga utvisningar vilket ledde till att man spelade 30 min med reducerat lag och när Höjden satte sina målchanser och Sunvära missade blev det som det blev. 4-0 i halvlek var kanske något mål för mycket. Det gäller att vara med från början.
  • Uppdaterad: 21 JAN 2014 17:04

Höjden tog tag i taktpinnen i matchens början med bättre fart på skridskor och boll än Sunvära. Det ledde till en utvisning redan efter 2 min för fasthållning pga att man inte hade fart. Höjden skapade mera och vassare chanser än Sunvära och efter ca 20 min blev det utdelning på ett långskott där Jacob troligtvis var skymd för normalt så tar han skott från det hållet. Höjden ägde mycket boll men Sunvära skapade en del chanser som inte resulterade t ex Glenns friläge som kunde givit 1-1. Istället  gör Höjden 2-0 efter ca 30 min och bara min senare 3-0 på straff. Det var inte Sunväras dag. Vid ställningen 2-0 hade Christoffer ett stenhårt skott i ribban i samband med hörna. I första halvleks sista sekunder blir det 4-0. En halvlek där Sunvära inte kom upp till den nivå man önskar.

Sunvära började andra halvlek med en helt annan inställning, dvs lite fart på grejerna, vilket resuterade i 2 snabba mål av Lucas och Christoffer inom loppet av 5 min. Nu var man med i matchen men det ville sig inte riktigt. Pierre gjorde 3-4 på pass från Andreas men det blev bortdömt för att han låg på isen och styrde in bollen. När Christoffer efter ca 75 min missade en straff var poängchansen borta.

Hade första halvlek varit lite mera ok så hade det blivit poäng. Det är så jämnt mellan lagen att det inte ges utrymme till att göra något halvdant. Sunvära kan bättre än vad de visade i matchen. Nu är det till att ta med sig det bästa från denna match för på lördag väntar ett poänghungrigt Delta på Sjöaremossen. Det är bara att komma igen om man vill nå en placering i toppen.

Målskyttar Lucas och Christoffer.

 

Skribent: Bert Sandersson
Pantamera - Stöd Sunvära SK

Dräktsponsorer
Vattenfall Ringhals
Maria Åkerberg
GE-Sprinkler
Strängbetong
Mediateknik Varberg
Restaurang Varla
Nordvära Alltjänst AB
Värö Pizza & Kebab

Postadress:
Sunvära SK - Bandy
Göran Karlsson, Sunnvära 68
43265 Väröbacka

Kontakt:
Tel: 0340660803
E-post: This is a mailto link

Se all info