Hoppa till sidans innehåll

Seger mot Mosserud

07 FEB 2016 19:38
Lördagskvällens match mot Mosserud slutade med seger 8-4 efter 4-4 i halvlek. Grunden för seger var Jacobs fantastiska målvaktsspel och ett mera koncentrerat och fokuserat spel under andra halvlek som vanns med klara 4-0. Trots ledning med 4-2 tappade man koncentrationen och Mosserud kunde kvittera till 4-4 före paus.
  • Uppdaterad: 08 FEB 2016 11:34

Sunvära fick den start man ville i mötet med Mosserud. 1-0 efter 6 min vilket var viktigt efter två tunga förluster förra helgen. Mosserud kvitterade ganska omgående men Sunvära fortsatte trycka på och skaffade sig ett två målsöverläge och hade kontroll på matchen.Mosserud gav inte upp och reducerade till 3-2. Då kontrade Sunvära med att göra 4-2 på hörna.

Efter hörnmålet blev man bekväm och tog inte det jobb som behövdes. På så vis släpptes Mosserud in i matchen i onödan. I slutet av halvleken var isen riktigt tungåkt och stutsig. Hade inte Jacob gjort de helt otroliga räddningar han visade upp kunde resultatet blivit något annat.

Andra halvlek bjöd på bättre is och bättre spel från Sunvära. Mosserud stretade emot riktigt ordentligt och skapade farligheter men när Sunvära gjorde 5-4 (Semen) gick luften ur laget. Sunvära gjorde ytterligare tre mål jämt fördelat under halvleken och segern skrevs till 8-4. Trots att det var lite darrigt i första halvlek kom laget tillbaka och spelade på en bättre nivå vilket gav resultat.

En fullt godkänd insats med extra plus till Jacob i målet. Nu är det två vilodagar, match på tisdag igen och då hemma mot Höjden.

Målskyttar: Semen 3, Lukas 2, David 1, Daniel 1, Andreas 1. 

Skribent: Bert Sandersson
Pantamera - Stöd Sunvära SK

Dräktsponsorer
Vattenfall Ringhals
Maria Åkerberg
GE-Sprinkler
Strängbetong
Mediateknik Varberg
Restaurang Varla
Nordvära Alltjänst AB
Värö Pizza & Kebab

Postadress:
Sunvära SK - Bandy
Göran Karlsson, Sunnvära 68
43265 Väröbacka

Kontakt:
Tel: 0340660803
E-post: This is a mailto link

Se all info