Hoppa till sidans innehåll

Pantamera och Scandjet - Nya sätt att stödja klubben

27 AUG 2013 20:49
Det finns två nya sätt att stödja Sunvära SK på. De är Pantamera och Scandjet. Pantamera innebär att klubben samlar pantburkar och PET-flaskor och lämnar dem säckvis för återvinning. Scandjet erbjuder resor och 5% totalbeloppet av varje resa som bokas via vår hemsida tillfaller klubben.
  • Skapad: 27 AUG 2013 20:49

Pantamera - pant även på utländska burkar

Genom ett samarbete med Returpack kan nu klubben erbjuda medlemmar och supportrar att lämna in pantburkar och PET-flaskor. Genom att vara föreningskund i pantsystemet har klubben ett smidigt sätt att få in lite extra pengar till verksamheten och samtidigt göra en insats för miljön.

Insamlingen går till som så att man samlar pant och lägger PET-flaskor i en säck och burkar i en annan. Även tillplattade burkar och burkar utan pant är tillåtna och ersätts.

Läs mer om hur insamligen går till här.

Scandjet - flyg- och paketresor till Kroatien

Scandjet Travel är Skandinaviens största arrangör av flyg- och paketresor till Kroatien och har funnits i Göteborg sedan år 2002. Vi har 11 års erfarenhet av resor till ett av Europas solsäkraste länder och erbjuder ett stort utbud av resor för privat- och gruppresenärer.

Genom samarbetet med Scandjet får klubben en provision med 5 % på förmedlade resor som bokas via de länkar som finns här på hemsidan. Detta gäller enbart de resor där kunden de facto har utnyttjat sin resa dvs efter det att resan är utförd.

Boka din semester här

Spelar du på Svenska spel och har spelkort?

I så fall hoppas vi att du inte har missat att du via Svenska spels satsning SVEA kan stödja oss varje gång du spelar genom att välja oss som den klubb pengarna skall gå till. Läs mer om hur du gör här.

Pantamera - Stöd Sunvära SK

Dräktsponsorer
Vattenfall Ringhals
Maria Åkerberg
GE-Sprinkler
Strängbetong
Mediateknik Varberg
Restaurang Varla
Nordvära Alltjänst AB
Värö Pizza & Kebab

Postadress:
Sunvära SK - Bandy
Göran Karlsson, Sunnvära 68
43265 Väröbacka

Kontakt:
Tel: 0340660803
E-post: This is a mailto link

Se all info