Hoppa till sidans innehåll

Ösregn förstörde allt spel

28 JAN 2016 20:02
Matchen mellan Vargön och Sunvära blev inte vad man hade väntat sig. Vädrets makter gjorde att det inte blev den match många väntat sig. Med ihållande regn blev det som vanligt, lyrbandy och kämpande om varje boll. Det gjorde Sunvära bäst och vann med 3-1 efter 2-0 i halvlek.
  • Uppdaterad: 01 FEB 2016 12:53

Matchen mot Vargön var en match som många sett fram emot men det blev inte riktigt som man tänkt. Den första halvtimmen var det ganska ok då det gick att spela bollen på isen och det utnyttjade Sunvära genom att göra både 1-0 och 2-0. Vargön hade innan Sunvära gjorde 1-0 ett par riktigt skarpa lägen men som vanligt gjorde Hugoh ett par fantastiska räddningar. Vargön började matchen ganska defensivt med långbollar upp till Källkvist som var det stora orosmomentet för Sunvära försvaret. Ju längre matchen led desto mer tog Sunvära över spelet och kunde på så vis ta en 2-0 ledning före paus. Under halvtidspaus tilltog regnet allt mer och alla förutsättningar för bra spel raderades.

Andra halvleks lyrspel blev precis som väntat. Bara långbollar och ett kämpande om varje boll. På just en sådan lång lyra lyckas Pasha med ett konstmål göra 3-0 i början av halvleken. Resten av halvleken bestod av denna typ av bandy och med ca 15 min kvar av matchen reducerar Vargön på liknande vis. Efter Vargöns mål har Bus läge att sätta 4-1 men bollen tar i stolpen. Sunvära var det lag som krigade bäst i regnet och det gav resultat. Beröm till hela laget och dess insats. Nu är detta historia. Nya kämpatakter på fredag i Otterbäcken är ett måste om det skall bli nya poäng.

Målskyttar Semen 2, Pasha 1.

Skribent: Bert Sandersson
Pantamera - Stöd Sunvära SK

Dräktsponsorer
Vattenfall Ringhals
Maria Åkerberg
GE-Sprinkler
Strängbetong
Mediateknik Varberg
Restaurang Varla
Nordvära Alltjänst AB
Värö Pizza & Kebab

Postadress:
Sunvära SK - Bandy
Göran Karlsson, Sunnvära 68
43265 Väröbacka

Kontakt:
Tel: 0340660803
E-post: This is a mailto link

Se all info