Hoppa till sidans innehåll

Mosserud blev för svåra

06 DEC 2009 15:14
Mosserud vann rättvist, efter 1-2 i halvlek med slutresultat 2-7. Mosserud var klart bättre i andra halvlek, Sunvära tagna av stundens allvar.
  • Uppdaterad: 13 JAN 2010 21:04

Sunvära SK mötte ett för dagen mycket bra Mosserud. Mosserud kändes starkare över hela plan. Laget gjorde, enligt egen lagledning, säsongen hittills bästa match. Medan Sunvära inte kom upp i normal standard, vilket gjorde att skillnaden mellan lagen kändes ganska stor. Mosserud vann helt rättvist. Mosserud tog ledningen redan efter 13 min, på straff, sedan en Sunvära försvarare fått bollen på gallret vid en hörna. Sunvära höll spelet ganska väl uppe, och efter 20 min stod Acke för en solo prestation av den högre skolan, 1-1. Spelet fortsatte att vara ganska jämnt, tills i 34 min då Mosserud får hörna som går genom hela Sunväras rus och till 4-5:e man, 1-2. Resten av halvleken spelmässigt ganska jämnt.

Iandra halvlek tar Mosserud kommandot direkt och får straff redan efter 6 min i samband med att Sunvära tappar boll på mittplan, 1-3. Mosserud fortsätter att ligga på, och efter ytterligare 5 min, dåligt försvarspel i Sunvära och Mosserud gör mål på målvaktsretur, 1-4. I den 60 min, återigen dåligt försvarsspel på vänstersidan och återigen mål på målvaktsretur, 1-5. Efter ca 70 min, Roger tappar boll på mitten och 5 röda hinner inte med i försvarsarbetet, 1-6. I den 85 min, frislag Mosserud på Sunväras högra frislagspunkt som spelas långt in i mitten till en fristående skytt, 1-7. I matchens näst sista minut, Roger bryter ett Mosserudsuppspel på vänstersidan och frispelar Micke, 2-7.

Sunväraspelarna verkade tagna av stundens allvar, hade svårt att få igång skridskoåkning och passingsspel, en av de som kan få godkänt är målvakten Christian som stod för en hel del kvalificerade räddningar. Övriga kan bättre. Nu gäller det att fokusera på nästa match som spelas på bortaplan mot Nitro/Nora på Luciadagen.

 

Skribent: Bert Sandersson
Pantamera - Stöd Sunvära SK

Dräktsponsorer
Vattenfall Ringhals
Maria Åkerberg
GE-Sprinkler
Strängbetong
Mediateknik Varberg
Restaurang Varla
Nordvära Alltjänst AB
Värö Pizza & Kebab

Postadress:
Sunvära SK - Bandy
Göran Karlsson, Sunnvära 68
43265 Väröbacka

Kontakt:
Tel: 0340660803
E-post: vintergarden1@telia....

Se all info