Hoppa till sidans innehåll

Kareby vann enkelt. Mölndal nästa.

07 JAN 2014 17:55
Kareby vann enkelt returmötet på Sjöaremossen i söndags med klara 7-0. Även i hemmamatchen var sunväralaget inte riktigt med på banan. Det var dålig fart från första början och passningsspelet lyste med sin frånvaro.
I morgon väntar Mölndal på bortaplan. Skall man ha chans på poäng måste allting inom laget höjas flera klasser. Det är dax att komma tillbaka till den nivå som man inledde seriespelet på.
  • Uppdaterad: 07 JAN 2014 21:03

Karebymatchen i söndags blev inte vad man tänkt sig. Det såg ut som alla sunväraspelarna inte var med från start. Skridskoåkningen var seg och det lilla passningsspel som fanns gick på lösa boliner. Man skapade en del målchanser men det var inte av den klass som motståndarna och därav resultatet. Kombinerar man detta med en del individuella misstag så blir det som det blev. Det är svårt att ge några plus en sådan här match men Jacob i målet och Hampus på halven höjde sig över de övriga.

I morgon väntar Mölndal på Åby. Nu gäller det att prata ihop sig och att varje spelare tar sitt ansvar och verkligen gör sitt bästa för laget. Laget måste gå före jaget. Serieledande Mölndal på bortaplan är en tuff uppgift men absolut inte omöjlig. Hur laget formeras vet jag inte i skrivande stund men ni som får förtroendet visa vad ni kan och lite till.

Skribent: Bert Sandersson
Pantamera - Stöd Sunvära SK

Dräktsponsorer
Vattenfall Ringhals
Maria Åkerberg
GE-Sprinkler
Strängbetong
Mediateknik Varberg
Restaurang Varla
Nordvära Alltjänst AB
Värö Pizza & Kebab

Postadress:
Sunvära SK - Bandy
Göran Karlsson, Sunnvära 68
43265 Väröbacka

Kontakt:
Tel: 0340660803
E-post: vintergarden1@telia....

Se all info