Hoppa till sidans innehåll

Ingen Höjdarmatch men vinst

16 DEC 2013 18:44
Sunvära SK lyckades ta ytterligare en seger i årets seriespel. Mötet med Höjden blev en ny kämpamatch då de yttre omständigheterna inte var till fördel för bra bandyspel. Tränare Olsson var nöjd med lagets inställning och kampanda då det var svårspelat. Det defensiva arbetet fungerar och man lyckades trycka in sex bollar.
  • Uppdaterad: 17 DEC 2013 20:35

Sjöaremossen december månad med västkustvinter regn och blåst. Då måste man vara bandyfanatiker för att ge sig ut. Det finns de som gör det och i söndags kunde man se sitt Sunvära ta sin fjärde raka seger i rad. Sunvära fick bästa tänkbara start med mål redan efter 3 min av Lucas Norrman och var på så sätt i ett litet övertag i matchen. Man ägde mycket boll och skapade hörnor och frislag trots motvind och svårspelad is men man lyckades inte sätta något i mål. Höjden var långt ifrån ofarliga. Man skapade liksom Sunvära frislag och hörnor där Jacob gjorde ett par helt fantastiska räddningar. I den 35 min hittade Pierre fram med ett pass till Andreas som från ca 20 meter skickade in ett kanonskott alldeles under ribban och 2-0 var ett faktum.

De första 20 min av andra halvlek var det lite bättre is och det utnyttjade Sunvära bäst genom att gå ifrån till 4-0. 3-0 redan efter 1 min på ett helt öppnande pass från Viktor till "Masken" som lätt satte bollen i mål och 4-0 på ett lika bra pass från "Masken" till Lucas som kunde göra sitt andra för dagen. Höjden stack emellan och reducerade till 4-1 genom  Jacob Rosberg på en för många mycket hög klubba. Den sista halvan av andra var det svårspelat och dominerades av lyror och långbollar och på detta spel gjorde Christoffer 5-1 på straff och 6-1 på hörna.

Tränare Olssons reflektion efter matchen var att man höll ihop laget i defensiven och släppte inte till så mycket bakåt och tog vara på de chanser som gavs framåt.  Hela laget gjorde sitt jobb med lite extra plus till Lucas, Hampus och Jimmy men även Jacob i målet men vi är lite bortskämda med hans omöjliga räddningar.

Målen: Lucas 2,  Christoffer 2,  "Masken" 1,  Andreas 1.

Nästa Söndag Kålland borta.

Skribent: Bert Sandersson
Pantamera - Stöd Sunvära SK

Dräktsponsorer
Vattenfall Ringhals
Maria Åkerberg
GE-Sprinkler
Strängbetong
Mediateknik Varberg
Restaurang Varla
Nordvära Alltjänst AB
Värö Pizza & Kebab

Postadress:
Sunvära SK - Bandy
Göran Karlsson, Sunnvära 68
43265 Väröbacka

Kontakt:
Tel: 0340660803
E-post: This is a mailto link

Se all info