Hoppa till sidans innehåll

Gedigen insats mot Mölndal. Ny match imorgon.

11 JAN 2014 08:14
Sunvära gav serieledande Mölndal hårt motstånd på Åby i onsdags. Nu var man tillbaka i det spel och uppträdande som laget varit tidigare på säsongen. Man var flera klasser bättre än i Karebymatcherna. I morgon väntar Kålland på Sjöaremossen. Då gäller det att vara med från början igen. Glenn Sandersson är nu frisk och är tillbaka i laget igen.
  • Uppdaterad: 11 JAN 2014 16:19

Mölndal fick kämpa hårt för att gå segrande ur matchen mot Sunvära. Det var ett helt annat Sunvära än vad vi sett i de två senaste matcherna. Nu var man tillbaka i det spel som laget presterat tidigare i seriespelet. Varje spelare tog sitt ansvar och gjorde jobbet som behövdes. Efter en mållös första halvlek tog Sunvära ledningen med 1-0 på hörna efter ca 10 min. Målskytt Christoffer Olsson. Efter ytterligare ca 10 min kvitterade Mölndal till 1-1 och kunde sedan i matchens slutskede slå in segermålet på en misstänkt hög klubba. Vid ställningen 1-0 hade Sunvära ett skott i stolpen. Om det gått in så kanske resultatet blivit ett annat men det är frågan om inte Mölndal skulle haft en straff. Lite surt att tappa båda poängen men det är bara att gilla läget och veta att man gjort sitt bästa och ta med sig detta.

I morgon söndag är det Kålland på Sjöarn som gäller. Kålland är ett lag som har bättre kapacitet än vad tabelläget visar. Det vill till att man är på samma nivå som i Mölndal. Med Glenn tillbaka i laget efter sjukdom så kommer det in en målskytt till i laget vilket kan behövas. Kålland har ett meriterat lag med bl.a Mattias Johansson, Rickard Kanyo och inte minst rutinerade Fredrik Sixtensson. Det gäller att vara med fån början. Matchstart kl 13.00. 

Skribent: Bert Sandersson
Pantamera - Stöd Sunvära SK

Dräktsponsorer
Vattenfall Ringhals
Maria Åkerberg
GE-Sprinkler
Strängbetong
Mediateknik Varberg
Restaurang Varla
Nordvära Alltjänst AB
Värö Pizza & Kebab

Postadress:
Sunvära SK - Bandy
Göran Karlsson, Sunnvära 68
43265 Väröbacka

Kontakt:
Tel: 0340660803
E-post: This is a mailto link

Se all info