Hoppa till sidans innehåll

Galen avslutning mot Kålland

13 JAN 2014 18:31
Sunvära SK lyckades ta sig segrande ur matchen mot Kålland trots underläge med 3-5 efter drygt 80 spelade minuter. Grunden till segern var ett hårt jobb och att laget inte gav upp. Hela laget bjöd till fullt ut och gjorde sitt bästa. Jacob Hugos fantastiska målvaktsspel och glödhete spelande tränaren Christoffer Olssons 4 mål på de sista 13 min varav 2 hörnmål på övertid var det som var vägvinnande.
En mirakelvändning som går till historien.
  • Uppdaterad: 13 JAN 2014 21:23

Matcherna mellan Sunvära och Kålland brukar bli målrika tillställningar och så blev det även denna gång. Första halvlek präglades av ett ganska jämt spel på plan med chanser åt båda håll och bra fart på spelet. Vilket av lagen som skulle ta ledningen i matchen var inte lätt att förutse. Det blev Kålland som lyckades peta in ledningsmålet efter en tilltrasslad situation där Sunväraspelarna inte fick bort bollen. Oavgjort i halvlek hade nog varit logiskt.

Andra halvlek fortsatte som första slutade med bra fart och jämt spel. I den 58 min hittade Pierre Andreas med ett perfekt pass och 1-1 var ett faktum. Bara min senare gör Kålland 1-2 på hörna, sedan 1-3 på en genomåkning och 1-4 på straff då det spelats 72 min.

Viktor tänder ett litet hopp genom att reducera till 2-4 och Christoffer gör 3-4 efter 79 min. Kålland svarar med att göra 3-5 bara 3 min senare. Sunvära tar timeout och bestämmer sig för upp med fler i anfall vilket gör att det blir öppet bakåt men där har Jacob spikat igen kassen. När 5 min återstår drar "Myggan" upp ett anfall och slår ett pass genom Kållandsförsvaret som Christoffer pangar in. Ett litet hopp tänds om poäng. 3 min tillägg där Sunvära skapar 2 hörnor som Christoffer pangar in. Mirakelvändningen är ett faktum. En match som går till historien. Alla i röda lägret glada och lyckliga. Det skall man vara ett par dagar. På tisdag är det träning och dax att landa och fokusera på nästa match. SK Höjden på Ruddalen söndag kl 15.00.

Målskyttar Christoffer 4, Andreas 1, Viktor 1.

Bra laginsats med extraplus till Jacob, Christoffer och Andreas. 

 

Skribent: Bert Sandersson
Pantamera - Stöd Sunvära SK

Dräktsponsorer
Vattenfall Ringhals
Maria Åkerberg
GE-Sprinkler
Strängbetong
Mediateknik Varberg
Restaurang Varla
Nordvära Alltjänst AB
Värö Pizza & Kebab

Postadress:
Sunvära SK - Bandy
Göran Karlsson, Sunnvära 68
43265 Väröbacka

Kontakt:
Tel: 0340660803
E-post: vintergarden1@telia....

Se all info