Hoppa till sidans innehåll

Frillesås starkast i derbyt

27 DEC 2014 16:44
Frillesås vann som väntat annandagsderbyt mot Sunvära med klara 7-2. Frillesås var det lag som förde matchen och vann rättvist, kanske med något mål för mycket. Sunvära gjorde en fullt godkänd insats men räckte inte till.
  • Uppdaterad: 27 DEC 2014 20:33

Frillesås stod som klara segrare i den klassiska annandagsbandyn. Det blev den start på matchen som inte passade Sunvära. Frillesås tog en tidig 2-0 ledning vilket inte var gynnsamt. Skall man rubba Frillesås så måste det vara tätt bakåt och på så vis jobba sig in i matchen. Sunvära jobbade sig ändå in i matchen och det fanns läge att reducera. Istället ökade Frillesås på till 3-0. Sunvära gav inte upp utan jobbade på och innan pausvilan kom en reducering och halvtidsresultatet sattes till 1-3.

Andra halvlek började lika illa som den första med två snabba Frillesåsmål. Precis som i första halvlek jobbade laget upp sig och kunde reducera till 2-5 och det såg lite bättre ut men Frillesås  gjorde 2-6 minuten senare och matchen var i praktiken avgjord. Med ca 10 min fastställde Frillesås slutresultatet 2-7.

Matchen som sådan var underhållande och det var viktigt med tanke på att  över 800 åskadare kommit till matchen. Det är helt underbart  för div 1 bandy.

Med Sunväraögon en lite för stor förlust om man tänker på de 2-3 bjudningar som man gav Frillesås i form av felpass som blev baklängesmål.

Nu är detta historia, i morgon väntar Höjden på Ruddalen. Kom igen!

Skribent: Bert Sandersson
Pantamera - Stöd Sunvära SK

Dräktsponsorer
Vattenfall Ringhals
Maria Åkerberg
GE-Sprinkler
Strängbetong
Mediateknik Varberg
Restaurang Varla
Nordvära Alltjänst AB
Värö Pizza & Kebab

Postadress:
Sunvära SK - Bandy
Göran Karlsson, Sunnvära 68
43265 Väröbacka

Kontakt:
Tel: 0340660803
E-post: This is a mailto link

Se all info