Hoppa till sidans innehåll

3 matcher på 6 dagar

25 JAN 2016 19:50
För Sunväras bandykillar väntar en tuff bandyvecka. I morgon tisdag Vargön hemma på Sjöaremossen. Fredag resa till Otterbäcken med match kl 20.00 och sedan retur mot Otterbäcken hemma på söndag kl 13.00. Tufft så det förslår.
  • Uppdaterad: 26 JAN 2016 08:52

Tisdag kväll Vargön hemma blir en riktigt svår match. Vargön har gått som tåget i serien ända tills i lördags då årets första förlust kom mot Mölndal med uddamålet. Även Sunvära besegrades med uddamålet av Mölndal. I Vargöns lag finns en hel del riktigt bra spelare som t.ex. bröderna Källkvist, Jonas Berner och Simon Stenvall som spelade i Frillesås så sent som förra säsongen så där finns bandykunnande. Det gäller att vara med från början. Vargön är kända för att starta sina matcher i ett högt tempo. 

På fredag blir det säsongens längsta resa med match i Otterbäcken vilket även det blir en tuff uppgift. Alltid svårspelat på Otterstrand. Otterbäcken är starka på hemmaplan och i laget finns skytteligaledaren Henrik Gullberg. Bara det säger en hel del om motståndet.

Söndag är det retur på Sjöarn mot Otterbäcken. Det spelas om 6 poäng. Hur många hamnar i Sunväras vinstkorg?

Nu hoppas man att Hugoh, Pasha, Semen, Andreas, Simon och alla andra i laget är taggade, friska och motiverade till maxprestationer vilket kommer att behövas.

Skribent: Bert Sandersson
Pantamera - Stöd Sunvära SK

Dräktsponsorer
Vattenfall Ringhals
Maria Åkerberg
GE-Sprinkler
Strängbetong
Mediateknik Varberg
Restaurang Varla
Nordvära Alltjänst AB
Värö Pizza & Kebab

Postadress:
Sunvära SK - Bandy
Göran Karlsson, Sunnvära 68
43265 Väröbacka

Kontakt:
Tel: 0340660803
E-post: This is a mailto link

Se all info