Hoppa till sidans innehåll

Skridskokul


Vi vill att alla barn ska lära sig åka skridskor!

Sunväras skridskoskola heter "Skridskokul". Vi deltar i en satsning från Svenska Bandyförbundet med gemensam marknadsföring och webbsida för hela bandysverige (skridskokul.se). Detta för att få fler barn att lära sig åka skridskor. Vi startar vår träning  i ishallen i Veddige på lördagar vecka 40 kl 11.00-12.15 och håller på där tills träningen på Sjöaremossen startar i mitten av november. Se skridskokuls kalender för exakta tider.

 

Lär dig åka skridskor
På Skridskokul lär vi oss åka skridskor, vi leker och har kul. Vi vänder oss till er yngre barn (födda 2016 eller senare i år säsongen 2021/2022) samt ni lite äldre barn som är nybörjare eller inte vill vara med på Bandykul. Vi hjälper dig att hamna i rätt grupp. På samma tid som Skridskokul är det även träning för Bandykulgruppen.
 

Utrustning
Du behöver skridskor samt hjälm med galler (OBS! Galler är obligatoriskt, annars gäller inte vår försäkring om något händer). Vi rekommenderar även halsskydd och benskydd. Vi lånar ut klubbor och bollar samt finns åkstöd för nybörjare. Om du vill prova på och saknar utrustning har vi att låna ut. Prata med ledarna inför träningen.

  

Föräldrar på isen

Föräldrar är välkomna att vara med på isen och hjälpa till, men tänk då på att även ni föräldrar ska bära hjälm!

  

Vad kostar det att vara med?

Alla som deltar ska betala en medlemsavgift. För alla barn som är med i Skridskokul kostar det 400 kr. Läs mer under Föreningen/Medlemsavgift.

  

 

Uppdaterad: 24 SEP 2017 15:40 Skribent: A-C Svensson
Pantamera - Stöd Sunvära SK

Dräktsponsorer
Vattenfall Ringhals
Maria Åkerberg
GE-Sprinkler
Strängbetong
Mediateknik Varberg
Restaurang Varla
Nordvära Alltjänst AB
Värö Pizza & Kebab

Postadress:
Sunvära SK - Bandy
Göran Karlsson, Sunnvära 68
43265 Väröbacka

Kontakt:
Tel: 0340660803
E-post: vintergarden1@telia....

Se all info