Hoppa till sidans innehåll

Skridskokul


Vi vill att alla barn ska lära sig åka skridskor!

För de yngsta barnen bedriver Sunvära "Skridskokul" och "Bandykul". Vi startar vår träning  i ishallen i Veddige på lördagar vecka 40 kl 11.00-12.15. Om det passar bättre kan man delta i Frillesås motsvarighet i Kungsbacka ishall på lördagar kl kl 14.45-15.45. Vi håller på i rinken tills träningen på Sjöaremossen startar i mitten av november (då är det på lördagar kl 11.00-12.00 som gäller). Se Skridskokuls kalender för exakta tider. 

 

Lär dig åka skridskor
På Skridskokul lär vi oss åka skridskor, vi leker och har kul. Vi vänder oss till er yngre barn (födda 2016 eller senare i år säsongen 2021/2022) samt ni lite äldre barn som är nybörjare eller inte vill vara med på Bandykul. Vi hjälper dig att hamna i rätt grupp. Bandykulgruppen är de som vill prova på att träna med klubba/boll och spela bandy.
 

Utrustning
Du behöver skridskor samt hjälm med galler (OBS! Galler är obligatoriskt, annars gäller inte vår försäkring om något händer). Vi rekommenderar även halsskydd och benskydd. Vi lånar ut klubbor och bollar samt finns åkstöd för nybörjare. Om du vill prova på och saknar utrustning har vi att låna ut. Prata med ledarna inför träningen.

  

Föräldrar på isen

Föräldrar är välkomna att vara med på isen och hjälpa till, särskilt bra om det är nybörjare som behöver mycket stöd. Tänk då på att även ni föräldrar ska bära hjälm!

  

Vad kostar det att vara med?

Deltagaravgift 500 kr. Läs mer under Föreningen/Medlemsavgift.

  

 

Uppdaterad: 24 SEP 2017 15:40 Skribent: A-C Svensson
Pantamera - Stöd Sunvära SK

Dräktsponsorer
Vattenfall Ringhals
Maria Åkerberg
GE-Sprinkler
Länsförsäkringar Halland
Värö Byggservice
Restaurang Varla
Nordvära Alltjänst AB
Värö Pizza & Kebab

Postadress:
Sunvära SK - Bandy
Göran Karlsson, Sunnvära 68
43265 Väröbacka

Kontakt:
Tel: 0340660803
E-post: vintergarden1@telia....

Se all info