Hoppa till sidans innehåll

Ungdom


Bandy – En bra sport för barn och ungdomar

Att åka skridskor och spela bandy är en utmärkt träningsform för barn och ungdomar. Det ger frisk luft, kondition, styrka och är bra träning för motoriken. Att få vara med i en grupp och umgås med andra barn känns också allt mer viktigt, idag när många lockas att sitta hemma vid TV´n eller surfplattan. 

Vår målsättning är att ge de aktiva bra förutsättningar att lära sig åka skridskor under lekfulla former och sedan kunna utvecklas som bandyspelare. Det är viktigt för oss att barnen känner gemenskap och trygghet i sitt lag och vi tycker det är angeläget att alla deltagare blir sedda och uppmuntrade. Att växa som enskild individ men också att bli en god lagkamrat är viktigt för oss att lära ut till våra barn och ungdomar. Till hjälp för att nå dessa målsättningar samarbetar vi med SISU idrottsutbildarna och deltar i deras utbildningsprogram. 

Klicka under flikarna till vänster för att få mer info och se vilka träningstider som gäller olika åldersgrupper. En förutsättning för att vi ska ha lag i en åldersgrupp som deltar i sammandrag eller seriespel är att tillräckligt många föräldrar i gruppen ställer upp som ledare på och utanför isen.

Välkomna till isen på Sjöaremossen!

Uppdaterad: 08 NOV 2016 14:18 Skribent: Anne-Christine Svensson
Pantamera - Stöd Sunvära SK

Dräktsponsorer
Vattenfall Ringhals
Maria Åkerberg
GE-Sprinkler
Länsförsäkringar Halland
Värö Byggservice
Restaurang Varla
Nordvära Alltjänst AB
Värö Pizza & Kebab

Postadress:
Sunvära SK - Bandy
Göran Karlsson, Sunnvära 68
43265 Väröbacka

Kontakt:
Tel: 0340660803
E-post: vintergarden1@telia....

Se all info