Hoppa till sidans innehåll

Skitmatch gav oavgjort mot N/Nora

27 FEB 2010 15:03
Ett ofokuserat Sunvära gav bort poäng mot ett kämpande Nora. Dålig lagdisciplin med rött kort på Glenn. Allmänt grinigt i det röda laget, varför?
  • Uppdaterad: 27 FEB 2010 18:58

Sunvära gästades för första gången av Nitro/Nora. Det yttre omständigheterna bjöd väl inte upp till någon större bandyentusiasm; plusgrader, grådis och lätt duggregn, svår spelad is.

I matchens inledning tar N/N ledningen med 0-1 på hörna. Bara minuten efter kviterar Sunvära på hörna genom Acke, 1-1. Trots att N/N är det lag som krigar på mest gör Sunvära 2-1 efter ca 7 min genom Johan K på frislag. Sunväras spel går på kryckor, men i 16 min, ett inspel från Roger till Erik S, 3-1. Sunväras spel är som bortblåst; inget initiativ, man drar på sig utvisningar, frislag, hörnor och är mest griniga. Vilket också resulterar i en reducering på hörna, 3-2. Spelet fortsätter att vara ganska jämt men det känns som N/N är lite mera taggade. N/N skapar ett antal chanser att kvitera där Johan i mål gör ett antal fina räddingar och håller Sunvära kvar i matchen och i den 44 min får Sunvära en vänsterhörna som Johan K sätter, 4-2.
Första halvlek har mycket mer att önska; inställning, koncentration, deltagande i spel osv.

Andra halvlek är bara 7 min gammal, en genomåkning av N/N bästa anfallare, som reducerar till 4-3. 2 min senare, virrigt försvarspel i Sunvära och 4-4 är ett fatum. I 59 min, tar N/N ledningen med 5-4 med samma sätt som kvitteringen. I den 60 min, tilldöms N/N straff för ojust spel, turligt för Sunvära blir det bara en stolpträff. N/N är nu på bettet och har verkligen kommit in i matchen, man spelar lite hårt, lite fränt, vilket irriterar hemmaspelarna. I matchens 71 min, får Glenn ett hårtslag över armarna och svarar med att ge tillbaks vilket leder till rött kort. Sunväras spel går verkligen på kryckor, men i 83 min, ett riktigt bra anfall där Roger avslutar med att sätta bollen i mål, 5-5.

Detta är en match man måste lägga till handlingarna snarast möjligt. Redan i morgon är det dags för sista serieomgången och då får man besök utav Delta från Karlstad.
Grabbar, slås inte ner av att det går tungt just nu. Blicka fram mot morgondagen, det är en ny match, det gäller att glömma det som varit. Nu är det upp till varje spelare att ta sitt ansvar för sina uppgifter och de uppgifter han tilldelas för laget.

KOM IGEN NU GUBBAR!!!

 

Skribent: Bert Sandersson
Pantamera - Stöd Sunvära SK

Dräktsponsorer
Vattenfall Ringhals
Maria Åkerberg
GE-Sprinkler
Strängbetong
Mediateknik Varberg
Restaurang Varla
Nordvära Alltjänst AB
Värö Pizza & Kebab

Postadress:
Sunvära SK - Bandy
Göran Karlsson, Sunnvära 68
43265 Väröbacka

Kontakt:
Tel: 0340660803
E-post: vintergarden1@telia....

Se all info