Hoppa till sidans innehåll

Vinst med 7-4 mot Skövde

04 DEC 2011 15:42
Dagenns hemmamatch mot Skövde BK slutade till slut med 7-4. Sunvära hade kontroll på matchen under 90 minuter men bjöd in Skövde under sista delarna av första och andra halvlek.
  • Skapad: 04 DEC 2011 15:42

Det var ett bistert novemberväder som möte den trogna publiken på Sjöaremossen denna eftermiddag. Inte nog med att det var grått, 4 grader och blåst, det kom en störtskur precis innan startsignalen. Ismakarna gjorde dock ett ypperligt jobb och isen var trots vädret hård och fin.

 

Sunvära inledde starkt med hög press. Detta gav utdelning nästan direkt då Pasha gled igenom efter en bra pass från Roger och satt 1-0. 2-0 målet kom efter ett par minuter. Sunvära dominerade men på en strulig situation framför mål lyckades Skövde trockla in bollen. Dom röda slogs inte ner av detta utan fortsatte sin höga press aoch aggresivitet. Detta ledde till 3-1 och 4-1. Nu trodde nog grabbarna att matchen var klar för nu tog man inte det sista skäret och hjälpte inte kompisen i svåra situationer. På två egna misstag tog Skövde chansen att reducera till 4-2 och 4-3. Detta var halvtidsresultatet.

 

Jag vet inte vad Alexander sa till killarna i pausen men troligtvis var det hög descibel för det var ett nytt lag som kom ut. Oj vad heta dom var! Topparna stötte på allt och vi lyckades norpa bollen från Skövdes försvar flera gånger. Det behövdes dock flera frilägen och bra chanser för att sätta bollen. 5-3 kom i 53 minuten och tre minuter senare kom 6-3. Efter detta gjorde Skövde några försök att reducera men det närmaste var en tveksam straffsituation som domarn blåste till Skövdes favör. Straffen sattes säkert bakom en annars storspelande Johan Karlsson. Matchen punkterades i 81:a minuten av en fenomenal pass från Hampus Strid till Viktor Andersson. Trots en time out och en straff lyckades inte Skövde med att reducera och matchen slutade mycket välförtjänt 7-4 till Sunvära. Bland publiken surrades det att Hampus Strid var Sunväras bäste man idag men undertecknad tycker att det går att lyfta fram flera spelare som utmärkte sig.

 

 

 

Skribent: Jens Kihlman
Pantamera - Stöd Sunvära SK

Dräktsponsorer
Vattenfall Ringhals
Maria Åkerberg
GE-Sprinkler
Strängbetong
Mediateknik Varberg
Restaurang Varla
Nordvära Alltjänst AB
Värö Pizza & Kebab

Postadress:
Sunvära SK - Bandy
Göran Karlsson, Sunnvära 68
43265 Väröbacka

Kontakt:
Tel: 0340660803
E-post: This is a mailto link

Se all info