Hoppa till sidans innehåll

Ny ledarstab till Sunväras herrar

05 MAR 2012 20:39
En vecka efter serieavslutningen var det dags för ett upptaktsmöte för Sunväras herrar. På mötet hade klubben nöjet att presentera den nya ledarstaben som ska ta över för säsongen 2012/2013. Tränare blir bröderna Anders och Henrik Karlsson båda fostrade i Sunvära, men förflutet som både spelare och tränare i bland annat Frillesås BK.
  • Uppdaterad: 05 MAR 2012 20:52

Anders har efter avslutad spelarkarriär i Sunvära och Frillesås, de senaste åren framgångsrikt tränat ungdomslag i Sunvära/ Frillesås. Henrik tränade Frillesås under deras storhetstid för ett par år sedan.

 

- ”Det är glädjande att vi kunnat knyta dessa tränare till klubben”, säger Jonas Andersson ansvarig för klubbens seniorverksamhet.
- ”Med deras erfarenheter både på och utanför planen kan vi utveckla laget ännu mer, fattar du vad jag menar?”

 

Till sin hjälp kommer Anders och Henrik ta hjälp av Peter Ericson(ass. tränare) och Lasse Ivarsson som fortsätter som lagledare. Att Lasse fortsätter som lagledare är ett krav från spelarna då hans insatser föregående säsong var ovärderliga enligt den spelarenkät som gjordes i januari. Peter är ju som bekant en rutinerad storspelare som spelade med Sunvära-emblemet bredvid hjärtat hela sin karriär.

 

På materialsidan kommer den rutinerade Kennet Sahlén tillbaka efter ett sabbatsår. Vi får utfärda en varning för sylvassa skridskor i materialrummet.

 

Vi från Sunvära vill också passa på att tacka Alexander Kipriyanov och Anders ”Boda” Andersson för deras tränarinsatser de senaste fyra åren. Man kan konstatera att det varit de mest framgångsrika åren för Sunvära SK i modern tid(senaste 20 åren). Höjdpunkten var förstås kvalet till Allsvenskan säsongen 2009/2010.

 

Nu startar planeringen för kommande försäsong så att killarna är väl förberedda inför nästa säsong. Kan de träna bra under vår- och sommarmånaderna med bip-tester, spinning och dylikt kan vi kanske se fram emot ett kval i slutet av februari.

 

Än en gång hälsar vi de nya ledarna varmt välkomna!! 

Skribent: Jens Kihlman
Pantamera - Stöd Sunvära SK

Dräktsponsorer
Vattenfall Ringhals
Maria Åkerberg
GE-Sprinkler
Strängbetong
Mediateknik Varberg
Restaurang Varla
Nordvära Alltjänst AB
Värö Pizza & Kebab

Postadress:
Sunvära SK - Bandy
Göran Karlsson, Sunnvära 68
43265 Väröbacka

Kontakt:
Tel: 0340660803
E-post: This is a mailto link

Se all info