Hoppa till sidans innehåll

Lägesrapport för Sunväras herrar

25 JUN 2012 09:50
Sunväras herrar kan summera våren med bra träningar och ett par nytillskott i truppen. Glädjande för tränarna Anders och Henrik är truppen nästan intakt från i fjolårets säsong.
  • Skapad: 25 JUN 2012 09:50

Herrarna började sin försäsong i början av april. Tanken med träningen är att de som inte spelar fotboll ska få röra lite på sig, men fotbollsspelarna har svårt att hålla sig därifrån. Ungefär 15 man har mött upp och spelat innebandy en dag i veckan.

Glädjeämnena just nu är att vi kan presentera fyra nyförvärv till laget. Vi börjar med att presentera en bekant; målvakten Jakob Hugoh. Jakob spelade ju med oss ifjol men kände i mitten av säsongen att han fick för lite speltid. Han gjorde därför ett lite gästspel i Jönköping sista halvan av säsongen, men har nu valt att komma tillbaka till sina vänner i Sunvära. Vi är förstås jätteglada och hälsar honom välkommen.

Det andra nyförvärvet är egentligen två. Detta är också gamla bekanta, nämligen bröderna Sterngård. Jimmy och Andreas har ju framgångsrikt spelat i Frillesås men vänder nu hemåt till moderklubben. Det blir perfekt att få in deras Allsvenska rutin i laget, myser bröderna Karlsson.

Det senaste tillskottet stavas Daniel Emretsson, och tillika från övriga nyförvärv har han ju sitt ursprung i Sunvära. Det är dock många år sedan han spelade för Sunvära men den blåa och röda färgen är svår att tvätta bort. Daniels rutin från Allsvenskan är precis vad laget behöver!

På minussidan har vi Glenn Sandersson som prövar lyckan i grannklubben. Vi tackar för åren som varit och på återseende.

Nu ska killarna träna själva under sommaren och v 33 startar tuff försäsongsträning som ska förbereda dem för vinterns prövningar.

Skribent: Jens Kihlman
Pantamera - Stöd Sunvära SK

Dräktsponsorer
Vattenfall Ringhals
Maria Åkerberg
GE-Sprinkler
Strängbetong
Mediateknik Varberg
Restaurang Varla
Nordvära Alltjänst AB
Värö Pizza & Kebab

Postadress:
Sunvära SK - Bandy
Göran Karlsson, Sunnvära 68
43265 Väröbacka

Kontakt:
Tel: 0340660803
E-post: This is a mailto link

Se all info