Hoppa till sidans innehåll

Oavgjort hemma mot Team Småland

05 FEB 2011 20:32
Efter 3-3 i halvlek slutade matchen mot Team Småland 4-4. Matchen präglades av den starka blåsten i planens längdriktning.

  • Skapad: 05 FEB 2011 20:32

Matchen kunde börjat bättre, i den 3:e minuten tar Team Småland ledningen med 0-1 på ett skott som Angelica står helt rätt på – bollen styr dock på en av våra egnas skridsko och går in vid Angelicas högra stolpe.

3 minuter senare kvitterar Sunvära till 1-1 genom Maria Johansson efter en passning från Anna Ericsson.

 

Efter 13 minuter tar vi sedan ledningen med 2-1 efter ett bra skott av Johanna Åkerberg på en hörna. Omgående kvitterar dock Småland till 2-2 efter genombrott av Erika Gabrielsson där vi blir väldigt passiva i försvarsarbetet. Vi måste våga ta stopp innan spelaren är igenom, det fanns möjligheter till att vi kunde gjort det.

 

2 minuter senare var det dags igen – vi blir bekväma i försvarsspelet och tar inte jobbet vilket resulterar i att Erika Gabrielsson åter en gång kan åka slalom och sätta bollen säkert i mål, återigen ledning till Småland – 2-3.

 

I den 25:e minuten tar Arne och Benny Timeout för att samla styrkorna. Omgående blir spelet något bättre och det dröjer bara 4 minuter innan Sunvära återigen kvitterar. Denna gången är det Alexandra Nilsson som slår en krosspassning in till Maria Johansson som säkert sätter bollen i mål, 3-3.


När andra halvlek börjar skapar Sunvära omgående farligheter och i den 47:e minuten ger Fanny Pettersson Sunvära ledningen med 4-3 efter en fin spelkombination med Maria Johansson.

 

Sunvära fortsätter att skapa chanser men det är Småland som skapar de farligaste. I den 52:a minuten får Småland en straff, som Angelica gör en bra räddning på. Direkt efter straffen får Småland en hörna – på hörnan får Felicia Haegerstam i Småland på en bra träff och kvitterar till 4-4.

 

En ställning som står sig hela matchen ut – trots att Sunvära fortsätter att skapa chanser. Sista 25 minuterna av matchen blir griniga från båda håll med många slag och tacklingar.

 

Nu laddar vi om för morgondagens match borta mot Mölndal på Åby IP kl. 16.00.

Matchrapporten finns att läsa här.

Skribent: Stefan Månsson
Pantamera - Stöd Sunvära SK

Dräktsponsorer
Vattenfall Ringhals
Maria Åkerberg
GE-Sprinkler
Strängbetong
Mediateknik Varberg
Restaurang Varla
Nordvära Alltjänst AB
Värö Pizza & Kebab

Postadress:
Sunvära SK - Bandy
Göran Karlsson, Sunnvära 68
43265 Väröbacka

Kontakt:
Tel: 0340660803
E-post: This is a mailto link

Se all info