Stöd oss - samla dina burkar och PET-flaskor

PANTAMERAVill du stödja klubben på ett enkelt sätt? Genom ett samarbete med Returpack samlar klubben in pantburkar och flaskor.

Hur går det till?
Klubben samlar burkar och flaskor i säckar som Returpack levererat och lämnar in säckar när de är fulla till ett av Returpacks inlämningsställen. Klubben får sedan ersättning för säckarna utbetald. Burkar och flaskor skall sorteras i separata säckar.

Vilka burkar och flaskor får läggas i säckarna?
Samtliga burkar får läggas säckarna, även skadade och utländska burkar.

Börja samla och stöd klubben!
Klubben har fått beställt säckar som finns hos Göran Karlsson. Vill du ta hem säckar och samla direkt i säckar - kontakta Göran.

Känner du att du inte har plats för stora säckar hemma? Lugn - det kommer att finnas möjlighet att lämna burkar och flaskor i klubbstugan. En säck för burkar och en säck för flaskor kommer att placeras i det gamla sliprummet (dörren på långsidan mot banan). Denna dörr är planerad att vara öppen träningskvällar när träningarna drar igång.

Tänk på att samla burkar och flaskor för sig!

Ditt stöd betyder mycket för vår förening!

Uppdaterad: 2016-06-08 07:31
Pantamera - Stöd Sunvära SK